Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wtftvnl/domains/wtftv.nl/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 73
Muziekcentrum 1001 nachten toegankelijk voor elk kind in Den Haag – WTF TV
Nieuws

Muziekcentrum 1001 nachten toegankelijk voor elk kind in Den Haag

Elk kind in Den Haag moet de kans krijgen om muzieklessen te volgen, dat vindt muziekliefhebber Ahmet Gur. Daarom richtte hij muziekcentrum 1001 Nachten op. Een centrum waar iedereen op een heel laagdrempelige manier een muziekinstrument kan leren bespelen. Gezinnen met een Ooievaarspas krijgen de kans om de muzieklessen gratis te volgen. Stichting Leergeld zorgt vervolgens voor de benodigde muziekinstrumenten.

Volgens Stichting Leergeld zijn er op dit moment 393 kinderen die op deze manier muzieklessen volgen bij de muziekschool van Ahmet. Volgens de stichting betekenen de lessen bij muziekcentrum 1001 Nachten heel veel voor de kinderen en hun ouders. In totaal leven er 23.000 kinderen tussen de 4 en 18 jaar in Den Haag onder de armoedegrens.

Bron: DenHaagFM

Diana Berends

Diana is een vrijwilliger van Omroep Scheveningen die haarzelf volledig inzet. Artikelen op de website´s: WTF TV en Scheveningen nieuws worden vlekkeloos geplaatst. Wat een kanjer is het toch!
Back to top button