Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wtftvnl/domains/wtftv.nl/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 73
NK Surf in Scheveningen maand uitgesteld wegens ‘slecht weer’ – WTF TV
Evenementen

NK Surf in Scheveningen maand uitgesteld wegens ‘slecht weer’

De NK Surftour die dit weekend in Scheveningen zou plaatsvinden is uitgesteld. Reden van het uitstel is het gebrek aan wind, waardoor er geen golven zijn.

“Het wordt een prachtig weekend, maar om te surfen wordt het slecht weer”, zegt organisator Coen Schild. “De omstandigheden zijn dit weekend zo minimaal dat we hebben besloten het uit te stellen. We plannen altijd vier weekenden in, er zijn er dus nog drie over waarin het kan gebeuren.” De NK Surftour bestaat uit drie wedstrijden. Na de eerste ronde in Scheveningen wordt komende zomer de tweede ronde gesurft op Texel. De beste vier deelnemers uit vier categorieën gaan door naar de finale in Frankrijk.

Bron: DenHaagFM

Diana Berends

Diana is een vrijwilliger van Omroep Scheveningen die haarzelf volledig inzet. Artikelen op de website´s: WTF TV en Scheveningen nieuws worden vlekkeloos geplaatst. Wat een kanjer is het toch!
Back to top button