Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wtftvnl/domains/wtftv.nl/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 73
Den Haag komt 22 miljoen tekort op jeugd en ouderenzorg – WTF TV
Gemeente

Den Haag komt 22 miljoen tekort op jeugd en ouderenzorg

Ondanks grote investeringen in de jeugd- en ouderenzorg komt Den Haag over 2018 uit op een tekort van 22 miljoen euro. Volgens het stadsbestuur is de tegenvaller vooral een gevolg van rijksbezuinigingen en een betere toegankelijkheid van de Haagse zorg, waardoor er meer gebruik van is gemaakt.

Oppositiepartij PvdA reageert geschokt door het grote tekort op de jeugdzorg. “Als het college dit gat niet als de wiedeweerga dicht, komt de hulp voor onze kinderen in gevaar”, zegt fractievoorzitter Martijn Balster. “Zij worden in deze jaarcijfers kind van de rekening. Het valt niet uit te leggen dat met miljoenen wordt gestrooid om uit de hand gelopen bouwprojecten te redden, maar dat kinderen niet de jeugdhulp krijgen die nodig is en dat eenzame ouderen in de kou staan.”

Bron:  DenHaagFM

Diana Berends

Diana is een vrijwilliger van Omroep Scheveningen die haarzelf volledig inzet. Artikelen op de website´s: WTF TV en Scheveningen nieuws worden vlekkeloos geplaatst. Wat een kanjer is het toch!
Back to top button