Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wtftvnl/domains/wtftv.nl/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 73
Pulsvissen definitief verboden vanaf 1 juli 2021 – WTF TV
Gemeente

Pulsvissen definitief verboden vanaf 1 juli 2021

Het totaalverbod op de pulsvisserij is per 1 juli definitief. Een laatste poging van Nederlandse parlementariërs om een Europees verbod op het vissen met stroomstootjes tegen te houden is in het Europees Parlement gestrand.

Het parlement stemde met een grote meerderheid voor een groot pakket maatregelen in de visserij. Het pulsverbod is daar onderdeel van. Scheveningse vissers hebben kosten gemaakt om hun boot om te bouwen voor de pulsmethode. “Er zijn 84 schepen die zijn voorzien van extra apparatuur. Per schip is dat een investering van vier ton”, vertelde Scheveninger Cees Pluimgraaf van het CDA.

Bron: DenHaagFM

Diana Berends

Diana is een vrijwilliger van Omroep Scheveningen die haarzelf volledig inzet. Artikelen op de website´s: WTF TV en Scheveningen nieuws worden vlekkeloos geplaatst. Wat een kanjer is het toch!
Back to top button