Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wtftvnl/domains/wtftv.nl/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 73
Politiebureau in Ypenburg blijft toch open – WTF TV
Politie

Politiebureau in Ypenburg blijft toch open

Politiebureau Leidschenveen/Ypenburg aan de Brigantijnlaan blijft toch open. Eerder schreven de teamchefs aan het personeel dat per 1 januari 2019 het bureau zou sluiten. Het pand moet worden gerenoveerd vanwege problemen met de klimaatinstallatie, maar tijdens de verbouwing kunnen de agenten blijven.

De gemeente en de politie lieten eerder weten dat er een grootschalige renovatie nodig is en dat het politiebureau daarom zou verhuizen naar bureau Laak. De gemeente deed uitgebreid onderzoek naar de klimaatproblemen. In een mail van de politie stond: “Om het pand werkbaar te houden, zouden hoge kosten gemaakt moeten worden.”

Bron: DenHaagFM

Diana Berends

Diana is een vrijwilliger van Omroep Scheveningen die haarzelf volledig inzet. Artikelen op de website´s: WTF TV en Scheveningen nieuws worden vlekkeloos geplaatst. Wat een kanjer is het toch!
Back to top button