Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wtftvnl/domains/wtftv.nl/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 73
Muziekproject Bandsessies brengt nieuw album uit – WTF TV
Opmerkelijk

Muziekproject Bandsessies brengt nieuw album uit

Het muziekproject Bandsessies heeft een nieuw album ‘Ondertussenboven’ uitgebracht tijdens een release party in het Paard Café. Bandsessies bestaat uit drie woonbegeleiders van Stichting Anton Constandse die samen met de cliënten van de stichting muziek maken. “Het begon jaren geleden als dagbesteding maar dat is helemaal uit de kluiten gegroeid”, vertelt bandlid Martijn Schaepman.

Volgens de mannen van Bandsessies en de gastmuzikanten is muziek de ideale uitlaatklep voor emoties en bevordert het de cognitieve en sociale vaardigheden op een ontspannen manier. Zo heeft Share!, de artiestennaam van Sharon Overkamp, meerdere verhalen te vertellen middels haar muziek. “Er komen onderwerpen van aanranding, verslaving en onbegrip langs”, vertelt Sharon. “Het is een hulp bij de therapie, een levensreddend middel voor mij eigenlijk.”

Bron DenHaagFM

Don Wassenaar

Don begon in 2013 met WTF TV en even later kwam Omroep Scheveningen voort welk nog steeds periodiek uitzendingen brengt.
Back to top button