Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wtftvnl/domains/wtftv.nl/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 73
Gaston van Erven plotseling overleden – WTF TV
Algemeen

Gaston van Erven plotseling overleden

Acteur Gaston van Erven is vrijdag in zijn woonplaats Den Haag plotseling overleden. Hij is 75 jaar geworden. Dat heeft de familie zondag laten weten.

Van Erven werd geboren in Goirle maar speelde lange tijd bij de Haagse Comedie en het latere Het Nationale Toneel, destijds de huisbespelers van de Koninklijke Schouwburg. Hij was onder meer in tal van klassiekers te zien.

Eind jaren tachtig was Van Erven in de tv-hit Medisch Centrum West te zien als de sjoemelende ziekenhuisbaas Walter de Bak. Begin jaren negentig speelde hij meneer Veenstra in Vrienden voor het Leven en won daarmee met het ensemble de Televizier-Ring. Daarna belandde hij in Onderweg naar Morgen als Jan Reitsema.

Foto: still Youtube (SoapsSeries)

Don Wassenaar

Don begon in 2013 met WTF TV en even later kwam Omroep Scheveningen voort welk nog steeds periodiek uitzendingen brengt.
Back to top button