Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wtftvnl/domains/wtftv.nl/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 73
Veertienjarige Max gaat voor Hartstichting kitesurfen van Hoek van Holland naar Den Helder – WTF TV
NieuwsOpmerkelijkSport

Veertienjarige Max gaat voor Hartstichting kitesurfen van Hoek van Holland naar Den Helder

De veertienjarige Max van der Snel uit Den Haag is dit jaar de jongste deelnemer aan Hoek tot Helder, een kitesurftocht van 130 kilometer over zee van Hoek van Holland naar Den Helder. Afhankelijk van de weersomstandigheden vindt het event plaats op een datum tussen 18 augustus en 21 oktober.

Het bijzondere sportevent is opgezet om geld in te zamelen voor de Hartstichting. Max hoopt 750 euro op te halen en zit al bijna aan zijn streefbedrag. Vorig jaar deden 110 kitesurfers mee aan de surftocht. Samen met hun 4.200 donateurs brachten zij toen 95.000 euro bij elkaar voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Foto: Leontine Smith

Via
DenHaagFM
Tags

Diana Berends

Diana is een vrijwilliger van Omroep Scheveningen die haarzelf volledig inzet. Artikelen op de website´s: WTF TV en Scheveningen nieuws worden vlekkeloos geplaatst. Wat een kanjer is het toch!
Back to top button