CultuurNieuws

Team Haags Licht wint 72hrs The Hague Film Contest

go site De jonge leden van het team Haagse Licht hebben de 72hrs The Hague Film Contest 2018 gewonnen met hun film “Achter de Duinen”. De deelnemers moesten een western film van vier minuten lang maken in Den Haag. “We wilden een klassieke film maken en daarom hebben we ook buiten de stad en achter de duinen opgenomen”, vertelde Robbert Clignett van Haags Licht.

go to site

source site De film gaat over een jong meisje dat beschermd opgroeit in de duinen en haar ouders verbieden haar om naar de stad te gaan. Maar wanneer een jongen op een scooter haar aanbiedt mee te rijden, stapt ze bij hem op om Den Haag te verkennen. Ieder lid van het team heeft meegeschreven aan het scenario. “Ik heb ook meegeschreven, terwijl ik verantwoordelijk was voor de productie en montage.” De film van Robbert heeft de “Haagse Oscâh” gewonnen omdat het volgens de jury het meest volwassen afgewerkte product was.

enter
Via
DenHaagFM
Tags

Diana Berends

Diana is een vrijwilliger van Omroep Scheveningen die haarzelf volledig inzet. Artikelen op de website´s: WTF TV en Scheveningen nieuws worden vlekkeloos geplaatst. Wat een kanjer is het toch!