NieuwsOpmerkelijk

Uitbater café De Paas plaatst verkeersdrempels op Dunne Bierkade: “Ze rijden hier als gekken”

De uitbater van café De Paas op de Dunne Bierkade is de hardrijders die voor zijn café langs scheuren meer dan zat. Om zijn klanten en personeel te beschermen tegen de wegpiraten heeft hij, bij gebrek aan verkeersheuvels voor zijn deur, zelf maar mobiele verkeersdrempels neergelegd. “Eigenlijk mag het niet, maar ze rijden hier als gekken.”

Regelmatig leggen werknemers van het café hun leven in de waagschaal als ze klanten willen bedienen op de terrasboot die aan de kade voor de kroeg ligt. Het personeel moet dan eerst de straat oversteken voordat ze de drank kunnen uitserveren. Omdat er consequent hard wordt gereden op de Dunne Bierkade is dat een riskante onderneming, zo vertelt een medewerker van het café. Vandaar dat de eigenaar heeft besloten om mobiele verkeersdrempels voor zijn zaak neer te leggen.

Via
DenHaagFM
Tags

Diana Berends

Diana is een vrijwilliger van Omroep Scheveningen die haarzelf volledig inzet. Artikelen op de website´s: WTF TV en Scheveningen nieuws worden vlekkeloos geplaatst. Wat een kanjer is het toch!