Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wtftvnl/domains/wtftv.nl/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 73
Wethouder Bruines opent “meest groene en duurzame kinderopvang” van Den Haag – WTF TV
AlgemeenNieuws

Wethouder Bruines opent “meest groene en duurzame kinderopvang” van Den Haag

Wethouder Saskia Bruines van Onderwijs heeft zondag kinderopvang Piccolini Nature geopend aan de Sibergstraat in Bezuidenhout. Het kinderdagverblijf hoopt een Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang (GKO) te ontvangen van Stichting Groen Cement. “We gaan kijken wat er allemaal mogelijk is wat betreft duurzaamheid en hoe ver je kan gaan”, vertelde directeur Kelly van der Linden.

Piccolini Nature heeft de ambitie “de meest groene en duurzame dagopvang van Den Haag” te worden. De tuin van zeshonderd vierkante meterwordt omgebouwd tot een geheel groene speelplaats met dieren en moestuintjes. De opvang richt zich voor een groot deel op expats en daarbij is de Engelse taal erg belangrijk. Er wordt spelenderwijs kennis gemaakt met het Engels. “De huiselijk sfeer zorgt ervoor dat ieder kind en de ouders altijd een warm welkom krijgen.”

Via
DenHaagFM
Tags
Back to top button