Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wtftvnl/domains/wtftv.nl/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 73
Eerste lichting Braenworks Academy studeert af: “Ik heb levens zien veranderen” – WTF TV
AlgemeenNieuwsOpmerkelijk

Eerste lichting Braenworks Academy studeert af: “Ik heb levens zien veranderen”

De droom van Kevin de Randamie is uitgekomen. Vorig jaar haalde hij door middel van crowdfunding 50.000 euro op om een creative business school op te zetten. Met deze ‘Braenworks Acadamy’ wilde Kevin de creatieve sector en de zakenwereld aan elkaar verbinden. Dat is gelukt, donderdag studeert de eerste lichting studenten af. 

“Ik loop al jaren mee in de creatieve sector en zag telkens dezelfde problemen voorbij komen”, zegt Kevin. “Artiesten en kunstenaars hadden moeite met de zakelijke kant van hun carrière. Hoeveel geld ze ergens voor kunnen vragen bijvoorbeeld. Deze opleiding biedt uitkomst.” Het eerste cursusjaar begon in januari en was meteen een groot succes. “Ik heb levens zien veranderen”, zegt De Randamie. “Deelnemers hebben hun baan opgezegd, een eigen galerie hebben geopend of nieuwe contracten hebben onderhandeld.”

Via
DenHaagFM
Tags

Scott

nooit klaar met leren!!!
Back to top button