Nieuws

Groep de Mos en CDA in actie voor door ‘Royal Make Over’ getroffen ondernemers Noordeinde

Groep de Mos en het CDA in de Haagse gemeenteraad willen dat het stadsbestuur meer rekening houdt met ondernemers bij de planning van wegwerkzaamheden. “Ondernemers zijn nog te vaak de dupe van langdurende bouwprojecten”, zegt fractievoorzitter Daniëlle Koster van het CDA. “Dit keer zijn het de winkeliers van het Noordeinde die de overlast ervaren en hun omzet flink zien afnemen.”

Volgens gemeenteraadslid Ralf Sluijs van Groep de Mos zouden sommige ondernemers aan het Noordeinde duizenden euro’s omzet mislopen. Volgens hen had de gemeente de ‘Royal Make Over’, die al met al ruim een jaar gaat duren, veel efficiënter aan kunnen pakken. “Op deze manier gaan ondernemers naar de knoppen”, aldus Sluijs. “De ondernemers moeten gecompenseerd worden voor de geleden omzetderving en ik wil dat de renovatie zo snel mogelijk afgerond wordt. Laten we de ‘Royal Make Over’, vooral ook koninklijk afronden.”

Via
DenHaagFM
Tags

Don Wassenaar

Don begon in 2013 met WTF TV en even later kwam Omroep Scheveningen voort welk nog steeds periodiek uitzendingen brengt.