NieuwsPolitie

Cijfers incidenten Hofbad “kwijtgeraakt”

De gemeente kan geen duidelijkheid geven over het aantal voorgekomen incidenten in Zwembad het Hofbad in 2015. “Op de een of andere manier kunnen wij de map met de cijfers van 2015 niet vinden”, zegt manager sportvoorzieningen Monique van den Berg van de gemeente tegen Den Haag FM. “Er zijn in 2015 zeker incidenten geweest.”In het Hofbad zijn de geregistreerde incidenten de afgelopen twee jaar zelfs wat toegenomen. Het gaat in totaal om iets meer dan zeventig zwembadontzeggingen om uiteenlopende redenen over de jaren 2016 en 2017. In totaal werd minstens 143 onruststokers de afgelopen drie jaar de toegang tot de baden ontzegd. Alle 143 incidenten hebben zich voorgedaan in het Zuiderparkbad en het Hofbad.

Hoewel misstanden in gemeentelijke baden in april vorig jaar aan het licht kwamen door incidenten in het Zuiderparkbad, zijn de ontzeggingen daar de laatste twee jaar juist weer wat afgenomen.

Source
DenHaagFM
Tags

Don Wassenaar

Don begon in 2013 met WTF TV en even later kwam Omroep Scheveningen voort welk nog steeds periodiek uitzendingen brengt.