NieuwsOpmerkelijk

[FOTO / VIDEO] Hevige sneeuwval in Den Haag zorgt voor plezier en overlast

Zondag 10 december gaat de boeken in als een dag die niemand meer zal vergeten. Op de vrije zondag viel er in Den Haag zo ongeveer 6 centimeter sneeuw. 


[Foto’s] Eindelijk konden de papa’s en mama’s de sleeën, scheppen en handschoentjes weer van zolder halen, want de kinderen wilden natuurlijk gretig gebruik maken van de sneeuw. Op veel plekken werden dan ook sneeuwpoppen gemaakt en sneeuwballengevechten gehouden. Hieronder zie je een korte sfeer impressie:

[Foto’s & Video] Ondanks de sneeuwpret had het verkeer op de weg enorm veel last ervan. De wegen werden in korte tijd onbegaanbaar en een aantal snelwegen werden afgesloten. Binnen Den Haag hadden vooral de trams van HTM enorm veel vertraging. Veel wissels liepen vast of bevroren. Op de Paul Krugerlaan liep een wissel vast, waardoor 4 trams van tram 12 en 2 trams van tram 6 strandde. Hierdoor liepen zij ongeveer 45 minuten vertraging op. Uiteindelijk meldde de HTM dat alle trams en bussen door de sneeuwval vertraging hadden en een aantal reden op.

(Lees verder onder de video)

 

[Foto’s & Video] Op de Apeldoornselaan kwam een vrachtwagen van Simon Loos vast te zitten. Hij kon geen grip krijgen bij het wegrijden. Na 4 uur werk samen met de plaatselijke Albert Heijn kreeg de vrachtwagen weer grip en kon hij zijn weg vervolgen.

Heeft u nog foto’s en/of video’s van het sneeuwige weertje in Den Haag of Scheveningen? Stuur ze dan in naar info@wtftv.nl! Zijn de foto’s of video’s te groot? Stuur ze dan veilig en snel in via WeTransfer.

Tags

Mike van Doorn

Hallo, mijn naam is Mike. Ik ben een vrijwilliger bij Stichting Omroep Scheveningen. Samen met het team zorgen wij ervoor dat jij elke dag voorzien wordt van het allerlaatste nieuws. Hiernaast zorg ik ervoor dat de websites werken, up-to-date blijven met de laatste nieuwtjes en dat de server naar behoren werkt. Naast deze werkzaamheden ben ik ook nog een cameraman en fotograaf. Alles bij elkaar: Manusje-van-alles.