NieuwsOpmerkelijk

Kortgedingrechter verbiedt veiling luxe auto’s van autobedrijf Can

Op 24 oktober 2017 heeft de Belastingdienst met de nodige media aandacht de gehele voorraad luxeauto’s van Automobielbedrijf Can aan de Kerketuinen in Den Haag afgevoerd om deze in het openbaar te veilen. Can zou zich niet aan afspraken met de Belastingdienst hebben gehouden en er zou sprake zijn van een hoge belastingschuld.


Broeseliske Van Vlijmen Advocaten heeft voor Automobielbedrijf Can een kort geding aanhangig gemaakt om verkoop te voorkomen. Mrs. Joachim van Vlijmen en mr. Robert Nolten bepleitten dat de Belastingdienst misbruik van recht maakt door de voorraad af te voeren en te veilen.

De kortgedingrechter in de rechtbank Den Haag geeft Automobielbedrijf Can gelijk en verbiedt in zijn vonnis van vandaag de verkoop en hij beveelt de Belastingdienst de voertuigen binnen 24 uur terug te geven aan Automobielbedrijf Can. De Belastingdienst is ook in de proceskosten veroordeeld.

 

 


 

Tags

Don Wassenaar

Don begon in 2013 met WTF TV en even later kwam Omroep Scheveningen voort welk nog steeds periodiek uitzendingen brengt.