Sport

Haagse DJC Megacrew eindigt als tweede op WK Hiphop

De Haagse dansers van de DJC Megacrew zijn als tweede geëindigd op het WK Hiphop in Denemarken. Opvallend, omdat de groep in deze samenstelling pas kort bestaat.


De vijftien man sterke crew van de Haagse dansschool Moves wordt getraind door Elfie Resokario. “Elke ronde was zo zenuwslopend spannend en de tegenstand zo sterk, dat ik dit niet zag aankomen. Maar ze hebben er echt voor geknokt en daar kun je alleen maar trots op zijn. Dit is het resultaat van hun talent en vele uren dansen en oefenen.” DCJ bestaat al jaren en wisselt steeds van leden die variëren in leeftijd van negentien tot 29 jaar. De groep die in Kopenhagen aantrad, bestaat pas drie weken.


Lees meer via DenHaagFM

Tags

Mike van Doorn

Hallo, mijn naam is Mike. Ik ben een vrijwilliger bij Stichting Omroep Scheveningen. Samen met het team zorgen wij ervoor dat jij elke dag voorzien wordt van het allerlaatste nieuws. Hiernaast zorg ik ervoor dat de websites werken, up-to-date blijven met de laatste nieuwtjes en dat de server naar behoren werkt. Naast deze werkzaamheden ben ik ook nog een cameraman en fotograaf. Alles bij elkaar: Manusje-van-alles.