SportVoetbal

ADO Den Haag neemt zondag afscheid van Kevin Jansen en Ruben Schaken

Voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag-Excelsior kan het publiek zondag afscheid nemen van Kevin Jansen (grote foto) en Ruben Schaken (kleine foto). Jansen vertrok deze zomer naar NEC. Schaken zette een punt achter zijn carrière.


In 2012 verruilde Jansen Excelsior voor ADO Den Haag. De middenvelder kwam in zijn eerste seizoen tot 31 competitiewedstrijden. Het seizoen 2013/2014 moest Jansen grotendeels toekijken vanwege een afgescheurde kruisband. Datzelfde overkwam hem ook in november vorig jaar. Tussen de blessures door bleek Jansen een zeer betrouwbare middenvelder, die vooral in het seizoen 2015/2016 van grote waarde was met vijf goals in 28 wedstrijden. In totaal speelde Jansen 98 competitieduels (acht doelpunten) en vier bekerwedstrijden.


Lees verder bij DenHaagFM

Tags

Mike van Doorn

Hallo, mijn naam is Mike. Ik ben een vrijwilliger bij Stichting Omroep Scheveningen. Samen met het team zorgen wij ervoor dat jij elke dag voorzien wordt van het allerlaatste nieuws. Hiernaast zorg ik ervoor dat de websites werken, up-to-date blijven met de laatste nieuwtjes en dat de server naar behoren werkt. Naast deze werkzaamheden ben ik ook nog een cameraman en fotograaf. Alles bij elkaar: Manusje-van-alles.