We gaan rrrollend over het Malieveld, lekker eten en drinken, voor een leuke prijs!

We gaan rrrollend over het Malieveld, lekker eten en drinken, voor een leuke prijs!

Het Malieveld werd dit weekend overspoeld door de grootste hoeveelheid foodtrucks ooit, tijdens Rollend Den Haag XXL. Tot en met zondag kon je bij meer dan veertig wagens terecht voor een hapje en een drankje.


Rrrollend XXL is eigenlijk één groot openluchtrestaurant, maar al dat lekkers kost natuurlijk wel wat. Muntjes kosten 2,50 euro per stuk De foodtrucks hadden ook gerechten voor vegetariërs, veganisten en mensen met voedselallergieën.

 


VIDEO VAN DIT EVENEMENT:


Rrrollend normaal veel kleiner…


“Normaal gesproken is Rrrollend Den Haag een festival met ongeveer 24 trucks op een mooie plek zoals bijvoorbeeld het Lange Voorhout.” vertelt organisator Pim Kamerbeek aan Den Haag FM, onze media partner. “In september komen we daar ook zeker weer terug met de kleine editie, maar nu wilden we graag – voor de tweede keer – een zomerse grote editie op het Malieveld organiseren.

 

Met een lekker zonnetje erbij zat je hier prima.” Naast de food- en drinktrucks kon je op het Malieveld ook terecht voor muziekoptredens van onder meer de Wouter Kiers Band, The Soulmates en Almada’s Groove. Ook voor de kinderen was er entertainment, zoals een draaimolen en spelletjes.

Reacties

Reacties