Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wtftvnl/domains/wtftv.nl/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 73
VIDEO: Happy Tosti gaat voor 500 nieuwe banen in vijf jaar – WTF TV
NieuwsVideo

VIDEO: Happy Tosti gaat voor 500 nieuwe banen in vijf jaar

Happy Tosti, het in 2015 onder de naam Tosti van Josti begonnen Haagse restaurant, wil in de komende vijf jaar 500 nieuwe banen creëren. Om dat te bereiken biedt het bedrijf de naam en de formule van Happy Tosti aan voor franchisenemers.


“Happy Tosti is de meest sympathieke lunchformule die franchise-Nederland in lange tijd heeft gezien”, zegt Hein van Baalen, franchise specialist en bedrijfsadviseur voor Happy Tosti. “Wij spreken vaak mensen die de droom hebben om op sociaal commerciële manier te ondernemen. Wat ons betreft is dat een win-win-win-situatie; op de eerste plaats voor de beperkte medewerker die als ieder ander persoon een ‘normale’ baan wilt, maar ook voor de franchise ondernemer die ambitie heeft om sociaal verantwoord te ondernemen. En de steden krijgen er een leuk lunchrestaurant bij.”

VIDEO:

 

 


Lees meer via DenHaagFM

Don Wassenaar

Don begon in 2013 met WTF TV en even later kwam Omroep Scheveningen voort welk nog steeds periodiek uitzendingen brengt.
Back to top button