VIDEO: Dominees waarschuwen voor hit van Jebroer

VIDEO: Dominees waarschuwen voor hit van Jebroer

“Ik ben een kind van de duivel. Mama, jij hoeft niet te huilen. Feesten, alsof elke dag hier m’n laatste is, hoop dat je deze draait op mijn begrafenis.” Deze teksten zorgen voor flink wat opschudding in het Twentse Vriezenveen, schrijft Tubantia.


Reden voor dertien dominees en jeugdouderlingen om een brief op te stellen naar leden van de Hervormde Gemeente Vriezenveen. Hierin waarschuwen ze ouders voor het lied Kind van de Duivel van Jebroer en roepen ze op tot een discussie met hun kinderen.


“Jonge kinderen zingen ‘gooi drank en drugs over mijn kist’, maar weten amper wat die woorden inhouden. Kinderen die ‘ik ben een kind van de duivel’ zingen moeten beseffen dat ze hiermee ruzie en oorlog over zich afroepen in plaats van liefde en harmonie.”


Tot nu toe reageren de ouders in Vriezenveen positief op de brief. “We hopen dat ouders in gesprek gaan met hun kind over dit lied, zodat ze de betekenis van de teksten begrijpen”, vertelt Koerssen.

Het nummer staat acht weken in de Top-40. De hoogste positie was plek 32, daarom laten wij jullie nog een keer het nummer van jebroer horen! Dit is: Kind van de Duivel!


Wat vinden jullie van het nummer van JeBroer? Laat het weten in de reacties hieronder!

Reacties

Reacties