Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wtftvnl/domains/wtftv.nl/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 73
Kinderopvang Roze Olifantjes wil inboedelverkoop voorkomen – WTF TV
Algemeen

Kinderopvang Roze Olifantjes wil inboedelverkoop voorkomen

De  Roze Olifantjes aan de Den Helderstraat dreigt door een fors opgelopen belastingschuld van twee ton ze echter op straat te komen, dat meldt het AD. Door middel van het aanspannen van een kort geding hoopt de eigenaresse te voorkomen dat de inboedel wordt verkocht.

De nieuwe enveloppen van de BelastingdienstAls de inboedel wordt verkocht zou dat betekenen dat voor 70 kinderen tot vier jaar oud geen plek meer is in de crèche.  De eigenaresse wil zes maanden de tijd om financieel orde op zaken te stellen. Haar advocaat bestrijdt dat de belastingschuld van De Roze Olifantjes is opgelopen tot twee ton.

Volgens de belastingdienst is de schuld opgebouwd sinds de start van de kinderopvang in 2010. Sindsdien zou meermaals uitstel van betaling verleend zijn en is er aangeboden een deel van de belastingschuld kwijt te schelden.  Omdat ze niet aan de lopende verplichtingen voldeed, ging dat ook niet door. Uitspraak in deze zaak is op 29 december.

Artikelbron: Den Haag FMPowered by WPeMatico

Back to top button